Om Susanne Vang

Varig livsstilsændring: Lev et glad og energifyldt liv – uden sygdomme, overvægt, stress og unødig bekymring

Hvem er Susanne

For 22 år siden traf jeg et skelsættende valg. Jeg skiftede kødet ud med vegetarmad, og inviterede kun økologisk, og rigtig og levende kost uden tilsætningsstoffer ind i mit liv. Siden da har jeg levet glutenfrit, sukkerfrit, mælkefrit og kemifrit, og fyldt min hverdag med masser af motion og opmærksomhed på mine tanker.

Dén levevis gør mig vital. Det giver mig energi, glæde og livskvalitet. Jeg undgår træthed og sygdom. Jeg holder vægten nede. Jeg er glad for min krop og mit liv. Jeg lever nysgerrigt, simpelt og mindfuldt – omgivet med det, som giver mig energi og med fokus på mit materielle need-to-have.

Vil du have hjælp til at leve det samme?
Måske har du mistet følelsen af din vej i livet – men ved ikke lige, hvad der skal til for at finde dit spor. Måske drømmer du om et større og mere opfyldt liv – men får alligevel ikke praktiseret det, du egentlig sætter dig for.

Det er du ikke alene om.

I virkeligheden er de fleste af os vores egen værste fjende og kritiker, når det kommer til at skabe blivende forandringer. Så det ville være rart, hvis man kunne regne med, at der stod en hjælper parat til at vise vejen. En wingman, der gik direkte på, så man fik handlet på det, man havde sat sig for …

Det er præcis dét, OPBAKNING handler om.

Jeg er din loyale og insisterende sparringspartner i at leve livet sundt. Du er, hvad du tænker, føler, gør og spiser, og din krop skal holdes aktiv og bruges. Ellers dør den. Men du skal leve dit live indefra og ud, så sindet og tankerne kommer før kroppen, Så: OPBAKNING handler først og fremmest om AFKLARING, STRATEGI OG ACTION. Til fortsat fokus, prioritering og vedholdenhed.
Du har alle muligheder for at fylde dit liv op med det positive, der gør dig glad og energifyldt. Og jeg vil elske at stå bag dig

 

underskrift-lille


Biografi – 
SUSANNE VANG, født i 1968
Sundhedscoach og faciliterende livsstilstræner

Uddannet ICF-certificeret Master Coach fra Manning Inspire. Kostvejleder med speciale i vægttab. Idrætsinstruktør og Mindfulness instruktør. Diplomuddannelse i Ledelse og Grunduddannelse i Krops- og gestaltterapi – og mange års erfaring med assertionstræning, positive psykologi og kognitiv terapi. Susanne er altid selv i udvikling, fordi hun er så nysgerrig på at opdage hvordan de psykologiske mekanismer hænger sammen både personligt og i relation til andre mennesker, derfor tager hun også flere gange om året på stilhedsretræte.

Susanne har arbejdet med ledelse og udvikling af mennesker i 25 år indenfor sundhedsvæsenet. Siden 2012 har hun drevet egen coaching-virksomhed med speciale i mental og fysisk sundhed. Hun har hjulpet mennesker privat og i virksomheder med at finde nye veje i livet, ændre livsstil og opnå varigt vægttab. Herudover coacher hun mennesker i stressforløb, og afholder kurser og workshops om arbejdsglæde, energi og sundhed.

Susanne er forfatter til den sunde kogebog “Glutenfri, Sukkerfri, Mælkefri og Vegetarisk kost”.