Referencer

Sif, Medlem af Susanne’s Sundhedsklub
Jeg har været vildt glad for forløbet. Det har været en forløsning at gøre noget for mig selv og komme i gang.

Kosten som jeg har omlagt, er jeg ikke i tvivl om at jeg kommer til at holde. Der har være så mange positive ting ved at ændre på kosten, at jeg ikke kunne forestille mig at gå tilbageMotionen vil helt sikkert fortsætte med at være en fast del af mit liv nu.
Det største udbytte er – Vægttab ! Men vigtigst af alt er, at jeg har ændret mit syn på kost. Og så er jeg blevet mere bevidst om at sundt ikke bare er sundt, men også syre/base sammensætning og fået inspiration til hvordan man kan leve vegetarisk  eller mere grønt og sundt. Og så et fantastisk netværk, hvor vi har kunnet være lige som vi er og med hver vores udfordringer har fundet støtte i hinanden.
Det har været særlig godt at fokus ikke har ligget på vægttab, men på processen for at ændre livsstil og forblive sund. Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv, både mentalt og fysisk. Og så er jeg glad for at vi har talt om hvordan man ved at sige fra, siger ja til sig selv.

Reference fra adm. dir. i virksomhed på Sjælland
I vores organisation har vi haft stor fornøjelse af Susanne, som tilrettelagde et sundheds-kursus for vores 45 ansatte hen over 3 måneder. 
Med hendes yderst imødekommende facon, formåede hun at komme tæt på den enkelte medarbejder, således at tilliden gav positive resultater både for den enkelte personligt men absolut også kollegialt. Den gode energi og sammenholdet som hun igangsatte, var nyt og noget helt særligt – som bla. kunne ses på det nedsatte sygefravær.
Vi kan derfor på det varmeste anbefale et sundheds-kursus med Susanne, hvor medarbejderne styrkes i sund livsstil og hvor arbejdspladsens kultur bliver frisket op og får et boost.

Udtalelser fra kursister på Silent Sundheds Retreat
“Det har været en fantastisk givende oplevelse på alle måder, så afstressende”

“Jeg er kommet ind i mig selv, har genfundet mine sande værdier som skal efterleves lige nu og her”
“Jeg har landet mange indsigter og bekræftelser med mig selv og den måde jeg lever livet på”
“Så skønne omgivelser som var med til at jeg kunne give slip og mærke mig selv”
“Jeg fik grædt over et tab”
“Jeg har atter fået fat på min indre livsglæde og energi og føler mig meget taknemmelig”
“Det er et super velorganiseret og gennemtænkt retreat, som ikke kunne være bedre, kompetent og ikke-intimiderende”
“Jeg elsker jeres stil, den direkte måde at kommunikere på, jeres ro og smil smitter – I er et rigtig godt og overbevisende team”

Hanne, Medlem af Susanne’s Sundhedsklub
Jeg har været og er super glad for mit forløb hos Susanne i Sundhedsklubben. Jeg har stille og roligt fået hjælp til at udvikle sunde vaner på alle fronter i livet og er nu helt sikker på, at jeg ikke ville havet været næsten smertefri uden din hjælp. En bonus som jeg slet ikke havde forventet, da jeg startede hos Susanne.

Jeg får bevæget mig hver dag og nyder og er så glad og taknemlig for, at jeg nu kan gå. For et år siden kunne jeg ikke gå op til Netto og hjem. I dag går jeg bare. Det skal jeg huske at værdsætte.
Det som jeg synes er særligt godt i forhold til Susannes coaching er, at vi hver især gør tingene i vores eget tempo og at hun ikke presser os til at udvikle og ændre os på en standard måde.
Susanne er fantastisk anerkendende og hendes gode humør og store energi smitter.
Jeg går altid hjem topmotiveret og glad fra træning og møderne.

Henrik Højstrøm, Lead-facilitator, Camp True North
Som tilknyttet teamleder på Camp True North har Susanne været en god rollemodel og har hjulpet teenagerne igennem en lærerig og udviklende proces. Med hendes rolige og rummelige facon, formår hun at få de unge mennesker til at føle sig trygge og skabe et tillidsfuldt rum – Hun stiller de skarpe spørgsmål, som får selv de mest stille til at åbne sig op. Samtidig med at hun er stærk og sikker er hun også omsorgsfuld. Susanne er som natur optimistisk og er god til at se det positive i alle omkring hende. Susanne havde på Campen desuden ansvaret for undervisning i mindfulness og yoga som tiltrak mange deltagere.
 Som ansvarlig leder af campen giver jeg hermed Susanne mine bedste anbefalinger.

Udtalelse fra Madkursus Glutenfri, Sukkerfri, Mælkefri og Vegetarisk kost
Dit madkursus koncept er så fint sammensat og af høj standard. Menu’en er velgennemtænkt og blev til en fantastisk buffet. Almindelige ingredienser blev sammensat og introduceret med nyt, som vi fik mulighed for at tilberede og smage. Du holder overblikket på fornemste vis og formår at give alle deltagere viden og opmærksomhed. Din måde at være på og som du inviterer os ind i dit sunde univers er unikt. Nogle søger opbakning, nogle mangler inspiration, nogle vil forkæle sig selv, nogle vil tabe sig, nogle har skavanker, som gør at en livsstilsændring er nødvendig og har brug for at få et grundigt indspark. Dine madkurser kan på rigtig fin vis rumme alt dette. Jeg fik også gode samtaler. Det kan du og dine kurser også åbne op for – samtaler og kost, der giver næring (Lilian)

G.M., medlem af Susanne’s Sundhedsklub
Minus 20 kg på vægten. Løbet mit først ½ maraton få uger før min 50 års fødselsdag. Generelt meget mere glæde, energi og mod på livet….

Mere behøvede jeg egentlig ikke skrive som anbefaling oven på 1 års medlemsskab i Sundhedsklubben hos Susanne. Resultaterne taler for sig selv!
Men selvfølgelig er jeg ikke kommet sovende til disse sejre. Der har været ups og downs. Tider hvor jeg har haft lyst til at give op, hvor vægten har stået stille og det har regnet, når vi skulle til fællestræning, men det som har båret mig igennem ud over resultaterne, er det herlige fællesskab i Sundhedsklubben og Susanne evige support. Både live når vi mødes i skove og til de altid hyggelige aftener med dybe samtaler, når vi mødes til spisning hos Susanne, samt vores lukkede fb-gruppe, hvor vi deler sejre/nederlag og masser af gode tips.
Hverken Susanne eller vi andre kan få dig til at tabe dig eller bliver sundere. Det er dig, som skal gøre arbejdet, men Sundhedsklubben er ikke slankekur, det er meget mere – personlig udvikling og en livsstilsændring som resultatet. Du kan være sikker på at få mange nye vaner og viden, support, venskab, tårer og masser af grin.
Mit bedste råd: Hvis du VIRKELIG vil have forandring i dit liv, så skal du indstille dig på at committe dig til mere end nogle få måneder og gå fuldt ind i dit sunde liv med opbakning fra Susanne og Sundhedsklubben. Du vil ikke fortryde det!

Peter B.
”På en ungdomscamp for teenagere (14-15 år) fungerede Susanne Vang som coach og teamleder for at holde styr på de unge og for at træne læring og personlig udvikling i mindre grupper.

Jeg valgte Susanne fordi hun er ligetil, tager de unge seriøst og rent faktisk nyder hvad hun laver. Jeg valgte Susanne, fordi hun med sin empati og evner er i stand til komme under huden på de unge og få dem til at føle sig trygge og åbne sig op – på hver deres præmisser. Sammen med de andre teamledere var Susanne med til at skabe et helt unikt sammenhold, en positiv energi og en udvikling, som de unge tager direkte med sig tilbage i skolen og i deres liv. Og den indsats er jeg og alle de andre involverede meget taknemmelige for!”

Udtalelser fra Madkursus – Glutenfri, Sukkerfri, Mælkefri og Vegetarisk kost
I dag indløste jeg min gave fra børnene – et Madkursus hos Susanne. I mange år har jeg ønsket at ændre livsstil og kostvaner uden at blive fanatisk. Kurset var starten på et sundere liv. Jeg kan varmt anbefale Susanne som på bedste og kyndigste vis tog os igennem vejledning om råvarer og en bred vifte af know how. Det var meget værd at der medfølger opskrifter og vejledning om hvor produkterne købes, så jeg kan starte familiens nye madvaner. Hyggelig eftermiddag i godt selskab og smagsfuld og lækker mad – flere kurser til mig tak (J.J.)

Jeg anbefaler kun mennesker, jeg personligt kender. Men Susanne Vang har været vegetar siden 1998, hun går vejen selv og ved ALT om sundhed; mentalt og på kost og motionsdelen. Mangler du inspiration til det Sunde Liv – Jeg kan varmt anbefale hendes madkursus med learning by doing og så er det super hyggeligt (Gitte)

Tak for et meget inspirerende og lærerigt kursus! Jeg har været med flere gange for at fastholde det du lærer mig og får hver gang ny inspiration og viden som jeg tager direkte med hjem og overfører til mit køkken. Det er også ejligt at lave sund sammen med andre. Det giver god energi (Marianne)

Det var super hyggeligt og et meget inspirerende og oplysende kursus. Det var rigtig lækker og veltilberedt mad i vældig godt selskab med højt humør. Der var en super god stemning og jeg ser frem til næste gang og vil nu melde mig ind i din sundhedsklub, for at styrke evnen til at fravælge kost som ikke er optimal for mig og fortsat udvikle den sunde livsstil (Charlotte)

Charlotte, medlem af Susanne’s Sundhedsklub
Da jeg hørte om din Sundhedsklub, var jeg overvægtig, følte mig energiforladt og bare generel usund.

I dag (4 måneder senere) lever jeg et sundt og aktivt liv fyldt med overskud og energi. Det betyder, at jeg spiser sundt og motionerer regelmæssigt. Resultatet af dette er, at jeg har tabt 12,5 kg. og kan løbe 10 km uden problemer og dette kan jeg takke dig for.
Du er et fantastisk menneske og jeg har hele tiden haft dig ved min side med inspiration og ikke mindst motivation. Din støtte og tro på min styrke, har betydet at dette har kunnet lykkedes og det vil jeg tage med mig fremover. Du er altid positiv og i godt humør og det smitter til alle der er omkring dig.
Tak for nogle gode og inspirerende coachingsamtaler og ikke mindst for de fantastiske middage du har lavet til os, hvor der for mig, har åbnet sig en helt ny verden af muligheder til forskellig sund og grøn kost.
Også tak til de andre medlemmer i sundhedsklubben – jeg har nydt hver en løbetur med jer og de hyggelige aftener hos Susanne. Jeg kommer til at savne det hele, men måske mødes vi på diverse skovstier en gang imellem?
Jeg er helt overbevist om at jeg nu ”er på rul” (for at bruge et af dine dejlige udtryk) og min sunde livsstil er kommet for at blive.

Solveig Mørtz
Et eksklusivt besøg af Coach og Sundhedsambassadør Susanne Vang, kan anbefales. Hun inspirerede en gruppe unge mødre med mindfulness og sundhed.
 Tak til Susanne, som havde lavet en masse lækre smagsprøver og taget med lige fra quinua-salat, hummus, snacks, knækbrød, juice med citron og ingefær og hjemmelavede dadelkugler. Susanne fortalte om motion, kost og mindfulness og har nu plantet nogle sunde frø i de unge mødre og gjorde virkelig en forskel i dag. Susanne lavede en guidet meditation og mødrene var meget begejstrede og inspirerede! Susanne er en af dem der Walk the talk og så bliver man bare så glad af at være sammen med hende.
Susanne er en dygtig inspirator og formidler og kan varmt anbefales til en workshop eller f.eks. en sundhedsdag.

Udtalelser fra deltagere på Sundhedsdag
Jeg kan næsten flyve i dag 🙂 Har fået SÅ meget mere med hjem end jeg havde turdet håbe på. Tusind tak for en fantastisk og helt unik dag – Utrolig dejlige omgivelser, rigtig hyggeligt selskab, imponerende lækker mad, drikke, snacks. En masse god information og øvelser til  hvordan vi hver især kan gøre en indsats for selv at skabe et sundt, dejligt og positivt liv. Jeg har i den grad fået et spark og lysten til at gøre noget ved min egen sundhed. Er sikker på at du med din store indsats og positive sind giver en masse mennesker kickstarten til et gladere liv. Glæder mig nu til en god nats søvn og til næste session. Endnu engang Tusinde tak. (Tina)

Tusinde tak for en inspirerende dag – vi har virkelig tænkt over sundhedsdagen og er nu blevet enige om at rydde op i skabe, skuffer og fryser og gå i krig imod sukker, gluten og mejeriprodukter. Et nyt sundt liv er startet. Vi er glade. (Iben)

Susanne, det var skøn mad. Alt var klart og smukt anrettet. Det var delikat og spændende mad. Juicen blev presset, så man kunne høre de økologiske grøntsager ”skrige”. Det smagte fantastisk! Den grønne drik var en manddomsprøve, og jeg kom udenfor min komfortzone. Virkelig skønt at tale eksistentielle emner igennem på fuld tryk og få ny inspiration til det sunde liv, der var gang i snakken hele tiden. (Camilla)

C.T., medlem af Susanne’s Sundhedsklub
Det er en stor succes for mig at jeg er blevet medicinfri efter flere år med angstanfald og brugen af Cipramil. Herudover er det blevet en fast rutine for mig at motionere 3 gange om ugen og mine gigtsmerter er næsten forsvundet efter et forløb i Sundhedsklubben, hvor der har været intens fokus på kost, motion og psykologi – jeg er glad 😉 

Minna Skytte, Formand Red Barnet
I vinteren 2014 havde vi et hold på 10 unge mødre med socialt belastet baggrund – og deres babyer
. I varmtvandsbassinet på Synscenter Refsnæs havde vi svømmelærer og livredder Susanne Vang som instruktør. Susanne er også coach, kostvejleder og instruktør i mindfullness.
Susanne tog sig af og guidede de unge mødre og deres børn. Det var en lidt sårbar gruppe, og Susannes uddannelsesbaggrund og allroundviden viste sig, at være af afgørende betydning for den udsatte gruppe, for hvem tilbuddet fra starten kunne virke lidt grænseoverskridende. Susanne fik, med sin imødekommende og fordomsfrie tilgang, hurtigt god kontakt til og ligeværdig dialog med de unge mødre.
Gennem sanglege og diverse små øvelser i bassinet blev mødre og børn fortrolige med vandet, og børnenes tryghed, velvære og sikkerhed smittede af på mødrene og omvendt. Susanne’s venlige og omsorgsfulde væremåde var i høj grad medvirkende til at forløbet blev en succes, som vi viderefører til den kommende vinter. Vi kan derfor give Susanne de varmeste anbefalinger.

Charlotte, stress-coachingforløb
Da jeg startede i stress coachingforløbet hos dig for 2 ½ måned siden var jeg nedbrudt fysisk, havde mistet min selvtillid og selvværd og kunne ingenting overskue.
 Du har hjulpet mig tilbage i balance, og du har lært mig en meget vigtig ting: Nemlig at tage vare på mig selv og at JEG er den vigtigste i mit liv. Nu er jeg afklaret, fyldt med energi, dyrker regelmæssig motion og prioriterer tid til mig selv!, har fået redskaber som f.eks. mindfulness meditation til at genvinde mit overskud og jeg føler mig klar til at søge nyt job og stille nødvendige krav til det fremtidige job og min hverdag. Jeg er ikke længere bange for at komme ud af kontrol igen, da du har lært mig at mærke efter i maven og lytte til mig selv. Og jeg ved, at hvis jeg vakler, så kan jeg igen få hjælp og styrke hos dig. Susanne, du er et fantastisk menneske og din søde, venlige, rolige, imødekommende væremåde har været mindst lige så vigtig for mig som dine ord. Selv om jeg søgte mange svar hos dig, så fortalte du mig ikke direkte, hvad jeg skulle gøre. Du hjalp mig til selv at finde svaret, og når jeg ser tilbage, så giver det mig en stor styrke, at jeg selv var med til at tage beslutningerne. Men du guidede mig på nogle meget vigtige tidspunkter, og det gjorde en kæmpe forskel for mine handlinger. Jeg er på rette vej nu – jeg føler mig lykkelig – og min familie kan igen se glæden i mine øjne!

Vivi, medlem af Susanne’s Sundhedsklub
I sundhedsklubben (suppleret med individuelle coachingsessioner) har jeg arbejdet med alle aspekter af et sundt liv i balance. Med udgangspunkt i det der er særlig vigtigt for mig. Jeg er blevet klogere på mig selv og går hver gang derfra med super inspiration. Susanne skaber plads til alle og det er et rum, hvor man har lyst til at dele og andre deler deres tanker og udfordringer. Jeg er kommet meget nærmere et selvkærligt liv i balance, hvor det ikke handler om kure, men det gode sunde liv i overensstemmelse med de værdier, der er vigtige for mig.

Lone, coachingforløb
Jeg har virkelig fået en masse godt ud af samtalerne med dig, Susanne.
 Det bedste jeg har fået med mig gennem forløbet, er de nye indsigter og at jeg har fået korrigeret mine tanker og den måde jeg lever på. Herudover har jeg opdaget hvordan sukker har styret og påvirket mig negativt, det var mit “belønnings-system” – en måde at håndtere livet og føleserne på, med rødder langt tilbage i dårlige vaner. Jeg indser nu at mit system går ned og påvirkes ved selv et moderat sukkerindtag og jeg får straks lyst til mere. Jeg har nu besluttet at blive på min nye sunde vej med et godt helbred og fokus på at det “sukker-væsen” aldrig skal må indtage min krop og psyke igen. Kære Susanne, Jeg vil igen sige tak for at du hjalp mig godt igennem med sukkerstop og vægttab og din kompetente måde at coache på. Forløbet gav mig også den dyrebare lektie at jeg godt kan. Tusind tak for din ekspertise og søde væren og tak for de opmuntrende samtaler og dine inspirerende mails!

Tina H., medlem af Susanne’s Sundhedsklub
Jeg har været rigtig glad for at være med i Sundhedsklubben og savner det faktisk stadig. 
Jeg er dybt taknemmelig for dine brugbare input om sund kost og nød vores træningsture. Mange tusinde tak Susanne, du er det sødeste menneske og du gør mig i så godt humør. Du har altid sådanne nogle gode og brugbare svar til alle mine spørgsmål. Tak for dit kærlige sind og væsen, det er altid rart at være sammen med dig. Tak for rigtig hyggelig aften med fantastisk lækker og sund grøn energigivende mad du laver. Jeg glæder mig til at afprøve alle opskrifterne og eksperimentere hjemme. Det var nogle gode, dybe og sunde snakke vi havde om det der betyder noget i livet og man føler sig så tryg i det forum, så man tør åbne sig og sige det man har på hjertet. Du har gjort en forskel for mig og det har været meget berigende at være med i din sundhedsklub.

Louise, medlem af Susannes Sundhedsklub:
Det har været et fantastisk forløb. Jeg har fået et kærligt skub i ryggen – lige det jeg manglede.
Jeg har bla. opnået mit ønskede vægttab, bedre humør, mere overskud, en sundere levevej, har lært at tage kærlige valg og bebrejder ikke længere mig selv, men hjælpe istedet mig selv ind på rette spor igen, hvis ‘snoren’ er blevet for lang.
Jo flere sunde vaner jeg har fået indkørt, jo lettere og mere naturligt er det blevet at fastholde i min hverdag.
Jeg føler ikke længere at det er en udfordring at fastholde det sunde -Har fundet mig til rette i det sunde og er kommet ‘på sporet’ og det vil jeg ikke give afkald på. Jeg mærker lynhurtigt i kroppen når noget ikke er godt for mig, fordi min opmærksomhed er blevet skærpet.
Det har været særlig godt, at vi mødes en gang om ugen – hver tirsdag er jeg bliver motiveret igen og igen til at hanke op i mig selv.
Det hele har været super godt. Du Susanne, har været en god støtte og der har været en god dialog i gruppen. Alt i alt har det været meget motiverende og spændende og jeg er meget fascineret af det, du gør for andre og synes det må være fantastisk at kunne dele ud af alt det gode, du gør – kæmpe ros til dig for godt humør og altid positive indspark.

Helle, medlem af Susannes Sundhedsklub:
Jeg er så glad for at jeg fik meldt mig til dit fantastiske forløb. Selvom mit mål var at tabe nogle corona-kg og det mål ikke blev helt indløst, har jeg haft nogle fantastiske tirsdage sammen med dig, klubben og ikke mindst i de ualmindelig perfekte rammer som du har arrangeret det hele i.
Det skal du ha rigtig mange gange tak for. Du har formået at få en flok midtvejs ramte kvinder til (endnu engang) at tænke på vores sundhed og i den grad også vores velvære og vores selvværd har fået et booost. Jeg har lært at give mig selv kærlighed, plads og ro på dit forløb – tak.
Du skal vide, at du er et rigtig dejligt menneske, der hviler så meget i sig selv og har overskud til at øse ud af alle de fantastiske erfaringer og den visdom som du har opnået gennem de år du har plejet dig selv. Jeg er dybt taknemmelig for det jeg har fået med i de 8 uger, og håber jeg kan komme med på flere workshops med ALT det du kan! I forløbet har jeg fået meget mere fokus på alle de dejlige grøntsager vi har i vores ligeså dejlige Danmark, og jeg har for første gang i mit liv prøvet juice-dage som bare fungerer så godt i det travle liv jeg lever. Du introducerede mig for “Living supergod” og det fungerer bare så godt for mig som ikke har så meget overskud. Tak Susanne. Tak for alle timerne sammen med dig og dine lækre appetizere fra din skønne kogebog. Vi ses.


Deltager på Sundhedsdag
1000 tak for en super skøn Sundhedsdag. Det var VIRKELIG et godt arrangement. Jeg tog rigtig mange gode og brugbare redskaber med mig hjem. Jeg fik præcis det ud af dagen, som jeg havde håbet på og er top klar til at gå igang med mine sunde planer 😊
Det var de mest fantastiske rammer, super sund og skøn mad, dejlige mennesker og super brugbart indhold.
Det er ikke sidste gang jeg deltager. Tak for jer ❤️

Lotte, medlem af Susanne’s Sundhedsklub
Jeg har fået det SÅ godt, at jeg slet ikke har lyst til at falde tilbage i det gamle mønster og vil fortsætte som du har lært mig.

Min overordnede oplevelse af de 8 uger i Sundhedsklubben er, at jeg er blevet positivt overrasket. Dejligt at du har bakket den enkelte så meget op og at du selv har været så deltagende og præsenteret os for nogle af de mange, spændende opskrifter. Dejligt at de personlige ting kan forblive fortrolige.

Mit konkrete udbytte har absolut været en opstramning af min krop – flere har fortalt at de kan se en forandring…..og en fantastisk velvære ved at give mig tid til og at prioritere mig selv meget mere!

Det har været særlig godt, at du Susanne, har været så engageret og har taget alles problematikker alvorligt, at du brænder for Sundhedsklubben og at din begejstring bestemt har smittet af på mig…… love it! Jeg vil meget gerne med i Sundhedsklubben igen.