Sundhedsklub


Invitation til Susannes SUNDHEDSKLUB

1. september 2020 opstarter nyt intensivt 8-ugers forløb
Skal du med?

Dit fristed med
motion, sund kost og vægttab
hjerteligt fællesskab og øget livsglæde

Drømmer du om et sundt og aktivt liv?

Kunne du tænke dig at spise sundt og motionere regelmæssigt?

Ønsker du mere energi, mere livsglæde og mere overskud?

Savner du konkrete råd og trin for trin-vejledninger der hjælper dig godt i gang?

Tag beslutningen og start din sunde livsstil NU!

Kom med i klubben – her hjælper og inspirerer vi hinanden til resultater!

Udfordr dine vaner og skab det sunde og aktive liv du ønsker!

Få den personlige opmærksomhed du har brug for – lige her!

Investér 8 uger af dit liv til at få indført nye sunde vaner

 

Med Sundhedsklubben deler jeg ud af mine mangeårige erfaringer. Inspirerer dig til en sundere og bedre livsstil. Med direkte fokus på dine specifikke udfordringer og ønsker om øget styrke, mere energi og varigt vægttab. Du får mig som din personlige og motiverende vejleder, der med fokus på dig og dine mål holder dig kærligt, men bestemt til ilden.
I gennem 8 uger rettes fokus på din træning, din kost og din motivation. Når du har tilmeldt dig Sundhedsklubben, får du tilsendt din SUNDHEDSPROFIL, som du udfylder. Profilen danner grundlag for den planlagte og individuelle opstarts-session som du har med mig. Samtalen tager udgangspunkt i hvem du er, hvor du er og ikke mindst hvor du vil hen. Jeg ser det som min vigtigste opgave at møde dig lige dér hvor du er – at finde ind til din råstyrke og hvad du har behov for i dine bestræbelser på at få det overskud, den energi og livsstil du drømmer om. Som din personlige træner og coach giver jeg dig den styrke du har brug for, så du får implementeret dine nye sunde vaner på den bedste måde, og du finder din sunde krop der venter på dig, når du behandler den godt:

 • Du bliver en del at den lukkede Facebook-gruppe, som bliver fyldt med inspiration og relevant materiale, så du motiveres til at være aktiv og fastholde
 • Jeg følger dig og din træning via Endomondo
 • Vi mødes og træner sammen én gang om ugen
 • Efter hver træning er der mulighed for at stille spørgsmål, blive coachet i gruppen, blive vejet og hygge med en kop the sammen med de andre i Sundhedsklubben

Jeg følger tæt op på dig og giver dig den personlige opmærksomhed der skal til – for at du når dine mål. Men det er dit ansvar og du skal indstille dig på at blive udfordret og måske presset.

Uanset hvem du er. Uanset hvilke udfordringer du står overfor. Uanset hvilke drømme du har om dig og din krop – så er du hjertelig velkommen i Sundhedsklubben!

De sidste 20 år har jeg arbejdet målrettet med egen sundhed. Med at optimere søvn og sind, motion og kost. Jeg har taget rejsen fra en traditionel livsstil til en sund livsstil hvor dyb søvn, nærende mad, mindful og simple living samt daglig motion i dag er en naturlig selvfølge. Det har konkret resulteret i mere energi og overskud, idealvægt, øget velvære og en ny og gladere livsstil.

Der har samlet været 95 mennesker med i mine Sundhedsklubber igennem årene, og flere har været med af flere gange. De har fået en masse godt med fra Sundhedsklubben bla. vægttab, større livsglæde, indført nye sunde kostvaner, hjælp til håndtering af stress, følelsen af ikke at være alene, nye sunde venskaber og opnået en større tilfredshed med sin krop og sit liv.

Med udgangspunkt i mit arbejde og mangeårige erfaringer med mentaltræning og performance coaching, kostvejledning og motionsrådgivning, meditation og mindfulness inviterer jeg dig med i Sundhedsklubben.Som medlem får du ud over motion og vægttab – også adgang til det lukkede medlemsforum på Facebook, der bliver fyldt med inspiration og opskrifter, sunde tips og en fast hånd i ryggen, så vi sikrer din motivation og fremgang.Du vil lære at man godt kan lave ULTRAsund mad der smager rigtig godt. I gruppen inspirerer vi hinanden. Vi deler vores erfaringer og taler om hvordan det går. Her vil du føle dig velkommen og opleve at du har dine ”helt egne støttende venner”.

I Sundhedsklubben får du:

 • Tilsendt en Sundhedsprofil som du udfylder
 • Individuel opstarts-sundheds-session, som tager udgangspunkt i din Sundhedsprofil.
 • Her coacher jeg dig og vi laver sammen din sundheds-plan
 • Fælles træning med mig som personlig træner en gang om ugen. Du kan gå eller løbe. Medlemmerne niveau-inddeles i mindre grupper
 • Efter træning vil der være the og mulighed for vejning og få drøftet udfordringer og tale om ugen som er gået og ugen som kommer
 • Som en ekstra støtte har du adgang til vores lukkede Facebook- gruppe. Du vil her møde forståelse og støtte, og her deler vi erfaringer, gør status og fejrer fremgang sammen. Her er fokus på udviklingen, motivation, fastholdelse og online-support. Der bliver delt tips, opskrifter og inspiration til det sunde liv.
 • Du får min vegetariske kogebog som jeg har lavet, der er fyldt med sunde opskrifter
 • Jeg følger dig på din personlige Endomondo-profil, hvor jeg holder øje med at du gør den motionsindsats som vi har aftalt
 • Mulighed for tilkøb af individuel coaching ved behov for dybere samtaler

Grøntsager.jpg

Sundhedsklubben henvender sig til

 • Dig der vil tage dig selv, din kost og træning alvorligt
 • Dig der ønsker motivation og hjælp til vægttab
 • Dig der drømmer om at komme i gang med at spise sundt og dyrke motion
 • Dig der søger inspiration til at komme op på næste sundheds-niveau
 • Dig der vil mere end blot dukke op i et fitnesscenter en gang imellem
 • Dig som står midt i livet og kunne tænke dig at blive en del af en sund gruppe
 • Dig som måske oplever at du er alene med det hele
 • Dig der gerne vil have et fortroligt rum, hvor der ikke findes tabu’er og hvor vi kan tale om alt
 • Dig som vil prioritere tid, sundhed og gøre noget godt for dig selv

Informationsmøde

Kom med til gratis informationsmøde torsdag den 13. august kl. 19-21.
Her fortæller jeg om Sundhedsklubben og de øvrige Sundheds- og mindfulness tilbud i efteråret 2020.
Mødet afholdes Rækmarken 12, 4300 Holbæk og der vil være forfriskninger.
Tilmelding på tlf. 30260740 eller mail kontakt@susannevang.dk

Opstart og mødested

Du tilmelder dig ved at ringe på tlf. 30 26 07 40, eller skrive mail til kontakt@susannevang.dk

Vi planlægger et tidspunkt hurtigst muligt for afholdelse af individuel opstarts-session.

Du får tilsendt en Sundhedsprofil som du udfylder inden opstarts-session.

Fælles træning: Tirsdage kl. 16.30-17.30. Herefter the, samtaler og evt. vejningMødestedet er Rækmarken 12, 4300 Holbæk. (I landlige omgivelser på Tuse Næs omringet af smuk natur, ikke langt fra motorvejsafkørsel og blot 10 km fra Holbæk).

Hvis du ikke allerede er oprettet i Endomondo, skal det gøres hvorefter vi forbindes

Coach og sundheds-facilitator

Susanne er uddannet ICF-certificeret Life og MasterCoach fra Manning Inspire, Kostvejleder med speciale som slankekonsulent og Mindfulness-instruktør. Susanne har en Diplomuddannelse i Ledelse og Grunduddannelsen i Gestaltterapi, og mange års erfaring med assertionstræning og kognitiv terapi. Susanne har arbejdet med ledelse og udvikling af mennesker i 25 år indenfor sundhedsvæsenet. I dag driver Susanne egen coaching-virksomhed, som er specialiseret i mental og fysisk sundhed og har hjulpet mange mennesker med at opnå varigt vægttab og hjælper stress-ramte med at opnå indre ro, øge koncentrationen og få større selvindsigt. Susanne interesserer sig for den ydre og indre sundhed: Sund kost, motion, mindfulness og personlig udvikling som til sammen giver mere energi, overskud, glæde, robusthed, balance og livskvalitet.  ”Spis dig slank og træn dig stærk”.

Din investering

1150 kr. pr. måned inkl. moms (svarer til 38 kr. om dagen).
Betaling for september og oktober sker før opstart.
Er du interesseret eller har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 30 26 07 40.

Udtalelse fra tidligere deltager i Sundhedsklubben:

”Resultatet af et forløb med Susanne er, at jeg har tabt 12,5 kg. og kan løbe 10 km uden problemer og dette kan jeg takke dig for. Du er et fantastisk menneske og jeg har hele tiden haft dig ved min side med inspiration og ikke mindst motivation. Din støtte og tro på min styrke, har betydet at dette har kunnet lykkedes …” 

Læs flere udtalelser fra tidligere medlemmer her: www.opbakning.dk/referencer

Sådan kommer du med

Du tilmelder dig ved at ringe på tlf. 30 26 07 40, eller skrive mail til kontakt@susannevang.dk

Jeg glæder mig til at få dig med om bord – og gøre en forskel for og med dig og din sundhed!

NB. Alle Corona-regler vil blive overholdt og fulgt til punkt og prikke.

 

Sunde hilsner

underskrift-lille.jpg

Susvang_16157-300x221.jpg