Mindfulness dag

Ny dato på vej

Du inviteres til en dag i stilhed, en hel dag hvor du giver slip på hverdagen og guides med mindfulness meditationer, visualiseringer og reflekterende spørgsmål.

Jeg glæder mig til trygt at vise hvor meget en fin og fordybet stilhed kan udfolde sig inde og ude denne dag.

Mindfulness Silent day er en invitation til et sjældent møde med dig selv. Et møde hvor en særlig indre fred og dybere indsigt kan udfoldes.
Der er rig mulighed for at få nye indsigter og at opdage en vej til indre frihed, ro og glæde.

Der opstår en helt unik stemming, når vi er stille i fællesskab – vi erfarer sammen, hvad det vil sige, at være i live øjeblik efter øjeblik. En erfaring som fordrer medfølelse med sig selv og andre.

Du får serveret flydende sund kost i form af smoothie, helse-juice, the og suppe. Så dagen kan også bruges som en detox eller kickstart til en sundere version af dig selv.

Hvis du har et ønske om at fordybe dig i mindfulness meditation og stilhed, så skal du ikke holde dig tilbage. Og skulle du få lyst til mere end en enkelt dag, kan du overveje at tage med på Mindfulness retreat på et kloster til november. Læs mere om det HER

DELTAGELSE
Dagen har et begrænset antal pladser, men er åben for alle der har brug for en pause, til refleksion, til at samle tanker og kræfter i ro og komme hjem til sig selv. Uanset om du aldrig har prøvet at meditere eller er erfaren.

PRIS
850 kr. inkl. moms
Skulle et Covid-19 forbud forhindre afholdelse af retreatet, vil du få det fulde beløb tilbagebetalt.

STEDET OG OMGIVELSERNE
Privat hos Susanne, Rækmaken 12, 4300 Holbæk.
Rammen om denne Mindfulness silent day foregår på naturskønne Tuse Næs og er meget nær det optimale for mindfulness meditation, rehabilitering og fordybelse.

FORPLEJNING
Du får serveret flydende sund kost i form af smoothie, helse-juice, the og suppe.

TILMELDING
Ring på tlf. 30260740 eller mail kontakt@susannevang.dk

Hjerteligt