Personlig coaching


  • Mangler du gnisten og at kunne se meningen med dit liv og hvad du egentlig drømmer om?
  • Føler du dig mellemtilfreds og har du svært ved at tage dig sammen ?
  • Er du gået lidt i står og mangler overskud og energi?
  • Vil du gerne ændre uhensigtsmæssige vaner eller måden du tænker på?
  • Er du tæt på at blive eller lige blevet sygemeldt pga. stress?
  • Eller vil du bare gerne være mere glad og tilfreds med dig selv, dit liv og dine omgivelser?

Gennem coachingsamtalen træner jeg dig til at skabe positive forandringer i dit privatliv, skoleliv eller arbejdsliv – i områder, hvor du synes, det ikke helt fungerer. Vores vaner udgør en stor del af vores levevis, og vaner kan ændres.

I samtalen vil der blive åbnet op for nye vinkler, nye perspektiver og mulighederne skabes. Jeg hjælper dig med at udvikle din personlighed og dermed evnen til at turde stå ved og være den du er. Du vil opnå et liv i større overensstemmelse med dig selv, genfinde din balance og få større overskud og livsglæde.

Lyder det som noget for dig så ring og få en uforpligtende snak med mig, eller send en mail via kontakt og få mere at vide. Du skal ikke holde dig tilbage!
kontakt@susannevang.dk – Tlf. 30 26 07 40

Hvem henvender sig til Susanne Vang:
Midaldrende kvinde som er i begyndende overgangsalderen, børnene er voksne og selvhjulpne. Hun har godt job og god økonomi, men ekstra kg har sneget sig på de sidste ca. 10 år.
Hun oplever en mellemtilfredshed og ikke helt at være tilfreds med sig selv og livet, mangler overskud og energi, er gået lidt i stå i fht. at gøre noget godt for sig selv. Drømmer om at bruge sit potentiale fuldt ud og leve et ”større” og opfyldt liv. Får ikke motioneret det hun egentlig sætter sig for og der er gået en del hygge i den, både i hverdag og weekender med bla. rødvin, sociale sammenkomster og sødt. Nu er der tid til at kigge på sig selv både i spejlet og indeni og hun skriver derfor til mig mhp. at lave en livsstilsændring.

Karrieremanden der de seneste år har lagt alt sit fokus på jobbet. Han mangler at finde gnisten og meningen med livet, men ved ikke lige hvad der skal til. Han har godt styr på sit liv, med stærke meninger og holdninger og ved faktisk godt hvad der skal til, han mener blot han har brug for et puf. Han er privat af natur, men ringer alligevel for at få min hjælp til at stille spørgsmål og knække hans kode til at finde vej og komme på det rigtige spor.

Medarbejderen der er tæt på eller lige blevet sygemeldt pga. stress. Han/hun er træt, har svært ved at koncentrere sig og passe sit job, er glemsom og lader sig nemt påvirke følelsesmæssigt. Er meget frustreret i sin situation og sidder fast, mener at kunne klare jobbet, for er jo ikke syg, fordi nogle dage går det okay.
Hun/han kontakter mig og igennem en afgrænset periode får hun/han talt hendes livssituation igennem, hun/han får konkretiseret hvordan hun/han skal tackle hverdagen og tankerne, hvordan hun/han prioriterer og vi får præciseret hvordan hun/han skal leve sit liv nu og her.

Teenageren som har brug for at vende sine tanker om hvem hun/han er og gerne vil her i livet. Hun/han græder lidt i telefonen da hun/han ringer mig op og får fortalt, at nu er bægeret fyldt og hun/han er frustreret og ved ikke hvilket ben han/hun skal stå på, for at komme videre.