Silent Sundheds Retreat


Silent Sundheds Retreat

3 dage i stilhed – en unik mulighed for ro, fordybelse og klarhed over dine tanker, værdier og formål.

Giv dig selv en weekend med mindfulness og sundhed i stilhed d. 26 – 28 januar 2018

På retreatet trænes mindfulness meditation og de 7 grundprincipper: Accept, tålmodighed, ikke-stræben, tillid, give slip, ikke dømmende, åbenhed. Udbyttet er en større selvindsigt:

Med mindfulness træning får du en større mental robusthed og bliver skarpere på at fokusere tankerne, du opnår en større kontrol over dine følelser og bliver bedre til at træffe beslutninger og forebygge stress.

Med meditationen opnås bedre koncentration, effektiv håndtering af indre og ydre uro, mere nærvær og livsglæde og du bliver mentalt styrket i at navigere i hverdagen.

KUNNE DU TÆNKE DIG AT:
Finde ro, fordybelse og klarhed
Blive afstresset og mere afslappet
Højne din fokuseringsevne og koncentration
Øge tilliden til dig selv og omgivelserne
Løfte nærværet og tilstedeværelsen i nu’et
Reflektere på din livsstil og opnå større selvbevidsthed
Finde din egen kilde til energi og kærlighed
Blive afklaret og fyldt op med overskud

Det siger tidligere kursister om vores Silent Sundheds Retreat:
“Det har været en fantastisk givende oplevelse på alle måder, så afstressende”
“Jeg er kommet ind i mig selv, har genfundet mine sande værdier som skal efterleves lige nu og her”
“Jeg har landet mange indsigter og bekræftelser med mig selv og den måde jeg lever livet på”
“Så skønne omgivelser som var med til at jeg kunne give slip og mærke mig selv”
“Jeg fik grædt over et tab”
“Jeg har atter fået fat på min indre livsglæde og energi og føler mig meget taknemmelig”
“Det er et super velorganiseret og gennemtænkt retreat, som ikke kunne være bedre, kompetent og ikke-intimiderende”
“Jeg elsker jeres stil, den direkte måde at kommunikere på, jeres ro og smil smitter – I er et rigtig godt og overbevisende team”

Mange har så travlt, at de ofte glemmer sig selv, hvor de er på vej hen eller hvad de egentlig vil.
I en verden med mange gøremål og uendelige valg og muligheder, har det aldrig været mere nødvendigt end nu, at stoppe op, tage en pause, trække vejret og finde ind i sig selv. For stress og pres går ud over os selv og det går ud over vores omgivelser – for jo mindre du er der for dig selv, jo mindre kan du være der for andre. Mange oplever stress ved at de føler de får mindre og mindre plads i hovedet og i hverdagen – at de føler sig ”fyldt op”.

På retreatet får du 3 dage med fokus på dig selv, hvor du giver slip, visker tavlen ren, stopper hamsterhjulet, slukker for de daglige aktiviteter og tanker, og træner dit nærvær og udforsker hvad der opstår i nu’et. Med i prisen får du en omgang behagelig silent massage af en professionel massør i enerum, som på tidligere retreats har været med til at fuldende retreatet.

Dit mentale rum bliver tømt og fyldes op med ro og plads. Der etableres kontakt til din inderste kerne, intuitionen og kreativiteten igennem den nærværende opmærksomhed, åbenheden og den koncentrerede fordybelse. Det er en genopladning, som giver udvikling, mod og styrke.

Når du vender opmærksomheden indad, mærker dig selv og derved bliver bevidst om, hvordan du selv har det, bliver du stærkere og mere opmærksom på, om du lever dit liv i overensstemmelse med dine værdier og hvad du drømmer om. Du udvikler accept over for dig selv og andre, hvilket medvirker til en større kærlighed til dig selv, omverdenen og livet. Det er en måde at kigge på de historier du fortæller dig selv, når du kommer helt tilstede og mærker du er i live.

Den rigdom der ligger her af svar og energi fra det inderste er ubeskrivelig, hvor man oplever en dyb fred og frihed, taknemmelighed og forståelse og medfølelse med dig selv og andre.

MÅLGRUPPE:
Retreatet er for alle der synes de trænger til en pause, til refleksion, til at samle tankerne og komme hjem til sig selv.

Retreatet henvender sig til alle – uanset om du mediterer, kender til meditation eller ikke har prøvet meditation.

FOKUS:
Mindfulness og meditationer
Refleksion i stilhed
Sundhed – Kost og bevægelse

Dette silent retreat fokuserer på, hvad netop du vil med dit liv? Hvad bruger du dit liv på og hvad ønsker du at bruge resten af dit liv på? Lever du dit liv på overfladen eller lever du fra din egen indre sandhed og autenticitet?

WEEKENDENS FORLØB:
Du bliver guidet igennem weekenden med mindfulness meditationer og øvelser med reflekterende spørgsmål, som i ro og med opmærksomhed, nærvær og langsomhed sætter din proces i gang. Det har en positiv og udviklende effekt på din bevidsthed om din krop, sanser, tanker, følelser og handlinger.

IGENNEM WEEKENDEN GENNEMGÅR VI:
Introduktion til mindfulness
Øvelser med guidede meditationer
Fordybelse på et dybere plan
Små bevægelsesøvelser inde og silent walks i naturen
Fokus på dig, dine værdier og drømme
Reflekterende spørgsmål til udvikling
Oplæg om sund livsstil og betydningen for krop, sind og sundhed.
Den ro og afklaring du får, tager du med hjem og kan direkte overføre og bruge i alle aspekter af dit personlige og professionelle liv.

Vi retter al opmærksomheden mod roen og det indre liv – det er derfor ikke muligt at medbringe telefon, computer, litteratur, kaffe, alkohol, slik, løbesko eller andet der kan forstyrre stilheden og langsomheden.

I nødstilfælde kan Susanne eller Ulrich kontaktes telefonisk. I løbet af dagene vil der være tid på egen hånd samt mulighed for personlig meditations-vejledning.

HVORNÅR:
D. 26 – 28 januar 2018. Vi mødes fredag kl. 15 og slutter søndag kl. 13.30
Vi lukker stilheden ind fredag ved ankomsten.
Søndag kl. 13 ophæves stilheden og du kan pakke sammen og vende hjem til din verden med fornyede indsigter og energi og en særlig indre fred.

HVOR:
Sankt Birgitta Kloster
Refshalevej 81
4930 Maribo

Klosteret ligger roligt i naturskønne omgivelser ned til Maribo Søndersø og med skoven lige udenfor døren.
Der er plads til max. 20 deltagere. Selvom vi bliver beværtet af nonnerne, har retreatet intet religiøst over sig!

HVEM ER VI:
Susanne Vang Søgård: Selvstændig Sundhedscoach, Mindfulness-instruktør, Kostvejleder og Forfatter. www.susannevang.dk
Ulrich Søgård: Selvstændig Virksomhedsrådgiver og Coach m. speciale i autenticitet, vækst og transformation. www.ulrichsoegaard.dk

Vi har begge mange års praktisk erfaring med at arbejde med personlig udvikling og meditation.
Susanne siger: ”Jeg tager på silent retreats hvert halve år. Når jeg har været af sted, føler jeg altid, at jeg har gjort noget virkelig godt for mig selv, mine nære og de som jeg hjælper igennem mit job. Jeg kommer hjem afklaret og stærk, tanket op, fuld af inspiration i balance med nye ideer og glæde over livet. Retreats hjælper mig til at tænke over livet og hvordan jeg vil leve mit liv”.
Ulrich siger: ” Min personlige udvikling blev for alvor katapulteret da jeg tog langt væk – og brugte flere dage på og for mig selv. Lige dér skete et gennembrud, og jeg oplevede et tigerspring i bevidsthed og indsigt. Siden da har jeg gjort det gentagne gange – og hver gang er jeg taget på en ny indre rejse og kommet hjem med afgørende afklaringer og et stort emotionelt udbytte”.

Susanne tager løbende på kurser indenfor meditation og mindfulness og det vil være hende som faciliterer retreatet og Ulrich som praktisk hjælper.
Dette retreat er med nye indslag og vi er meget klar til at give dig alt hvad vi har og til at lade dig op og støtte dig i din personlige proces under trygge former.

Kontakt:
Susanne Vang Søgård
kontakt@susannevang.dk
Tlf. 30 26 07 40

Ulrich Søgård
ulrich@ulrichsoegaard.dk
Tlf. 20 16 04 67

PRIS, INDKVARTERING OG FORPLEJNING
3.950,- kr. inkl. moms.

For enkeltværelse med eget bad, sengelinned og håndklæder. Inklusiv tre daglige sunde, enkle, vegetariske, sukkerfri måltider og the med frugt for- og eftermiddag og med et pift af Susannes sunde mad. Maden er primært lavet af økologiske, lokale friske råvarer.

MEDBRING:
Sko til indendørs brug/varme sokker, måtte og tæppe til meditationsbrug, løst tøj, overtøj og vandresko til gåture i skoven, notesbog og kuglepen.

TILMELDING:
Din plads på retreatet er sikret, når du har sendt en mail med navn og telefonnummer til: kontakt@susannevang.dk Ved tilmelding betales depositum 1000 kr.
På konto: 7268 – 1075924 eller via MobilePay 30 26 07 40.
Ved senere afbud tilbagebetales depositum ikke. (Skulle retreatet blive aflyst af arrangør får du hele beløbet tilbage).
Restbeløbet betales senest d. 6 januar 2018. Herefter kan din indbetaling ikke refunderes.
Du har altid mulighed for at sende en anden person i stedet.
Ved tilmelding af 2 eller flere deltagere, skærer vi 10% af prisen.

Kontakt os for spørgsmål eller hvis du er i tvivl omkring noget der kan have indflydelse på din deltagelse.

Hvornår har du sidst brugt 3 dage kun på dig?
Vi glæder os til at tage imod dig!

De bedste hilsner
Susanne & Ulrich