Sundhedsdag


Skrevet af & kategoriseret under .


1000 tak for en super skøn Sundhedsdag. Det var VIRKELIG et godt arrangement. Jeg tog rigtig mange gode og brugbare redskaber med mig hjem. Jeg fik præcis det ud af dagen, som jeg havde håbet på, og er klar til at gå igang. Det var de mest fantastiske rammer, super sund og skøn mad, dejlige… Læs mere »

Madkursus Glutenfri, Sukkerfri, Mælkefri og Vegetarisk kost


Skrevet af & kategoriseret under .


Dit madkursuskoncept er så fint sammensat af høj standard. Menu’en velgennemtænkt som blev til en fantastisk buffet. Almindelige ingredienser blev sammensat og introduceret med nyt, som vi tilberedte og smagte. Du holder overblik på fornemste vis og formår at give alle viden og opmærksomhed. Din måde at være på og som du inviterer os ind… Læs mere »

Silent Sundheds Retreat


Skrevet af & kategoriseret under .


“Det har været en fantastisk givende oplevelse på alle måder, så afstressende” “Jeg er kommet ind i mig selv, har genfundet mine sande værdier som skal efterleves lige nu og her” “Jeg har landet mange indsigter og bekræftelser med mig selv og den måde jeg lever livet på”

Reference fra virksomhed


Skrevet af & kategoriseret under .


Forløbet var på alle måder anderledes end jeg havde forestillet mig og tidligere oplevet. Susanne evner at kombinere den personlige coaching, med et smittende postivt mindset og professionel rådgivning indenfor kost og fysisk udfoldelse. Kompetencer som løftede min ydeevne fysisk og psykisk op i en helt ny liga, som var værdifuld i forbindelse med en… Læs mere »

Sif, Medlem af Susanne’s Sundhedsklub


Skrevet af & kategoriseret under .


Jeg har været vildt glad for forløbet. Det har været en forløsning at gøre noget for mig selv og for alvor komme i gang. Kostenomlægningen er jeg ikke i tvivl om at fastholde. Der har være så mange positive ting ved at ændre på kosten. Motionen vil helt sikkert forblive en fast del af mit… Læs mere »

C.T., medlem af Susanne’s Sundhedsklub


Skrevet af & kategoriseret under .


Det er en stor succes for mig at jeg er blevet medicinfri efter flere år med angstanfald og brugen af Cipramil. Herudover er det blevet en fast rutine for mig at motionere 3 gange om ugen og mine gigtsmerter er næsten forsvundet efter et forløb i Sundhedsklubben, hvor der har været intens fokus på kost,… Læs mere »