Walk and Talk coaching med mindfulness


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


En rask gåtur i naturen og en god samtale om dig og dit liv – er det effektive makkerpar når vi taler personlig udvikling. Måske oplever du, at tankerne ofte tager overhånd – måske oplever du dig stresset, har bekymringer eller sidder fast i hamsterhjulet og føler dig mellemtilfreds eller alene. SAMTALERNE VIL HJÆLPE DIG… Læs mere »

Bevægelsesklub


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


Invitation til Susannes BEVÆGELSESKLUB 15. januar 2021 opstarter nyt 8-ugers forløb Torsdage kl. 16.30 – 18.00 Dit fristed med bevægelse, motion og vægttab hjerteligt fællesskab og øget livsglæde Drømmer du om et mere aktivt liv? Kunne du tænke dig at motionere regelmæssigt? Ønsker du mere energi, mere livsglæde og mere overskud? Savner du et fællesskab med… Læs mere »

SundhedsKLUB PRIVATE


Skrevet af & kategoriseret under Private.


Invitation til Susannes SUNDHEDSKLUB 1. maj 2021 opstarter nyt 8-ugers forløb Tirsdage kl. 16.30-17.30 Dit fristed hvor du giver din krop og dit sind opmærksomhed i et hjerteligt fællesskab Hvor vi går uden om slankekure men fokuserer på en vægt i balance og øget livsglæde Drømmer du om et sundt og aktivt liv? Kunne du… Læs mere »

SundhedsKLUB VIRKSOMHEDER


Skrevet af & kategoriseret under Virksomhed.


Etablering af SUNDHEDSKLUB i virksomheder  Tilbud om sundhedsklub til privatpersoner, klik HER Opstart og drift af en Sundhedsklub – med skarpt fokus på sunde kostvaner, træning og varigt vægttab. Ud fra jeres behov, kan Sundhedsklubben tilpasses indhold og form. Sundhedsklubben henvender sig til • De som ønsker at komme i gang med at dyrke motion og spise… Læs mere »

Sundhedsdag


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


Invitation til Sundhedsdag med Susanne & Ulrich – Ny dato på vej Naturlig og energi-boostende mad, Forkælelse og inspiration til et sundt og aktivt liv Kunne du tænke dig en hel dag med forkælelse og tid til dig selv, sund, grøn og nærende mad, juice og helse-smoothie, inspiration til meditation og mindfulness – og masser af input til et sundt og… Læs mere »

Vækstforløb


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


Personligt Vækstforløb Et Vækstforløb er et individuelt forløb med 6 sessioner over 3 måneder. Her får du mulighed for at gå i dybden og udvikle dit personlige lederskab, der hvor behovet er størst. Med udgangspunkt i dine behov, drømme og udfordringer tager jeg dig igennem et vækstforløb – med fokus på din personlige vækst. Formål… Læs mere »

Arbejdsglæde foredrag


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


Kontakt Susanne, hvis I ønsker inspiration om arbejdsglæde og motivation til forandringer på arbejdspladsen: Susanne Vang kontakt@susannevang.dk Tlf 30 26 07 40

Træningsforløb


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


Kontakt mig hvis I vil være aktive sammen som kollegaer og styrke hinanden i et sundere liv. Vi sammenstykker en pakke og et forløb der passer lige til jeres virksomhed. Der opbygges et fællesskab og en stærk ”Her passer vi godt på os selv og hinanden” kultur. Og det giver bla. større glæde, overskud og bundlinie… Læs mere »

Madkursus


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


VEGETARISKE MADKURSER LØRDAG 10. APRIL eller LØRDAG 24. APRIL eller LØRDAG 5. JUNI   inkl. sukkerfri, glutenfri og mælkefri opskrifter Du inviteres til Sund, Slankende og Sygdomsforebyggende Madlavning Bliv fyldt op med inspiration til sund kost Vil du have et boost, tabe dig eller interesserer du dig for sund livsstil? Mangler du energi? Har du… Læs mere »

Mindfulness


Skrevet af & kategoriseret under Ikke-kategoriseret.


Lær at meditere og opnå udbytte af de 7 mindfulness principper Til de der har brug for at genfinde energien og opleve glæden, meningen og overskuddet i hverdagen. Lær at meditere og bliv mere opmærksomt tilstede med nærvær og ro på det der er i nu’et og uden at vurdere eller bedømme. Individuelt forløb: For medarbejderen… Læs mere »